fbpx

MattieClick workshops & MattieCafé

Wil je in een groep aan de slag met MattieClick? Of wil je meer weten hoe je MattieClick kunt toepassen?

Wij organiseren verschillende MattieClick-bijeenkomsten:

  • workshops voor (aanstaande) moeders
  • workshops voor professionals en vrijwilligers
  • MattieCafé, een informatie bijeenkomst voor ouders, vrijwilligers en professionals

De workshops en het MattieCafé zijn gratis. Sommige workshops zijn al gepland.  Op aanvraag kunnen de workshops en het MattieCafé speciaal voor jou worden georganiseerd.
Voor de workshops en het MattieCafé is er een minimale deelname van 6 personen.

Kijk in de agenda voor de al geplande data.

Workshop voor (aanstaande) moeders

Samen met andere moeders volg je een workshop in 1 of 2 sessies. Samen ga je aan de slag met MattieClick. Ook leer je hoe je het moet aanpakken als je mensen wilt vragen om je te helpen. Je hoort waar andere vrouwen mee zitten en welke oplossingen zij hebben gevonden

Als je wilt, kun je iemand meenemen naar de workshop: je partner, een vriendin, je zus of iemand anders. Vaak werkt het goed om dit samen met iemand te doen!

Deelname is gratis. Heb je een groepje van minimaal zes mensen bij elkaar die de workshop willen volgen? Dan kunnen we een workshop op maat voor jullie organiseren. Neem dan contact met ons op.

Workshop voor professionals en vrijwilligers

In 1 of 2 sessies ervaar je zelf hoe MattieClick werkt. Je leert hoe je de methode praktisch kunt toepassen en hoe je vrouwen (en hun partners) kunt motiveren en ondersteunen. Deze workshop is zowel geschikt voor professionals in de zorg en het sociale domein als voor mensen die op vrijwillige basis met kleine groepen aan de slag willen.
Als je de workshop hebt afgerond, krijg je een licentie voor 1 jaar om zelf MattieClick-workshops te geven en de bijbehorende materialen te gebruiken. Deze licentie wordt verlengd als je ook de jaarlijkse terugkomdag bijwoont.
Deelname is gratis. Meld je hier aan.
Heb je een groepje van minimaal vijf mensen bij elkaar die de workshop willen volgen? Dan kunnen we een workshop op maat voor jullie organiseren. Neem dan contact met ons op.

Er staan workshops gepland op de volgende data:
• 12 januari 2021 (Basis)
• 27 januari 2021 (Verdieping)
• 04 februari 2021 (VOL)
• 10 februari 2021 (VOL)
• 02 maart 2021 (VOL)

MattieCafé

Het MattieCafé is de manier om jonge moeders, vrijwilligers of professionals in jouw omgeving kennis te laten maken met MattieClick. In één Café worden de deelnemers verteld over de MattieClick en de relatiekaart. Simpel, gezellig en gemakkelijk worden mensen geïnspireerd om hun netwerk op papier te zetten.

Op afspraak wordt een MattieCafé georganiseerd bij jou. Deze is kosteloos en duurt ongeveer 1 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6 personen.

Dus mocht jij als moeder, vrijwilliger of professional MattieClick willen introduceren bij jouw netwerk of zelf meenemen, neem dan contact met ons op.