fbpx
voor-as-moeders2

Ben je in verwachting?

Gefeliciteerd!

Dat is fijn. Moeder zijn is bijzonder – en dat ga je binnenkort zelf ontdekken. Maar tegelijk is dit een spannende tijd voor je. Misschien kun je je nog maar moeilijk voorstellen hoe het zal zijn als je kindje er straks echt is. Eén ding weet je nu al: af en toe zul je vast en zeker hulp nodig hebben.
Maar wie kun je om hulp vragen?

Begin op tijd: Breng je hulp in kaart!

Als je nu al in kaart brengt wie er voor je klaar staat, hoef je daar straks niet meer over te piekeren. Met MattieClick kun je zelf een handig overzicht maken van de mensen bij wie je terecht kunt. Familie, vrienden, maar ook kennissen en mensen aan wie je niet zo snel zou denken. Bovendien laat MattieClick duidelijk zien wie er in je omgeving voor jou is.

Met MattieClick ontdek je bij wie jij terecht kunt! Begin nu direct.

Het verhaal van Desi

Desi is zes maanden zwanger. “Het wordt een jongetje, dat weet ik al. Ik verheug me op het kindje, maar ik ben ook zenuwachtig voor de bevalling. Soms pieker ik of ik wel een goede moeder zal zijn. Raymond, mijn man, snapt die zorgen niet. Volgens hem komt alles goed. De verloskundige raadde me aan om de MattieClick te doen. Zo kun je zien of er iemand is bij wie je je hart kunt luchten, zei ze. Ik heb inderdaad iemand gevonden: Susan, die zelf drie kinderen op de wereld heeft gezet. Zij heeft goede tips, dat geeft me rust.”