voor-as-moeders2

Ben je in verwachting?

Als moeder of vader is het ontzettend leuk om te zien hoe je kind groeit en steeds meer leert: de eerste stapjes, de eerste woordjes, of de eerste dag op school. Maar tegelijk kan het ouderschap soms best pittig zijn. Er zijn zo veel dingen waar je aan moet denken en die je moet regelen. En een kind is nou eenmaal niet altijd alleen maar lief. En dan kun je je wel eens alleen voelen. 

Een beetje hulp is dan welkom, toch?

Breng je hulp in kaart!

Met MattieClick kun je zelf een handig overzicht maken van de mensen bij wie je terecht kunt. Familie, vrienden, maar ook kennissen en mensen aan wie je niet zo snel zou denken. Bovendien laat MattieClick duidelijk zien wie er in je omgeving voor jou is.

Met MattieClick ontdek je bij wie jij terecht kunt! Begin nu direct.

 

Het verhaal van Desi

Desi is zes maanden zwanger. “Het wordt een jongetje, dat weet ik al. Ik verheug me op het kindje, maar ik ben ook zenuwachtig voor de bevalling. Soms pieker ik of ik wel een goede moeder zal zijn. Raymond, mijn man, snapt die zorgen niet. Volgens hem komt alles goed. De verloskundige raadde me aan om de MattieClick te doen. Zo kun je zien of er iemand is bij wie je je hart kunt luchten, zei ze. Ik heb inderdaad iemand gevonden: Susan, die zelf drie kinderen op de wereld heeft gezet. Zij heeft goede tips, dat geeft me rust.”