Doe zelf de MattieClick en breng je netwerk in kaart

In 5 stappen maak je een overzicht van de mensen bij wie je terecht kunt. En zo weet je gelijk wat voor soort hulp je kunt vragen als je het even niet meer weet. Met de steun van jouw netwerk houd je meer tijd en energie over om van je kindje te genieten!

Je maakt het overzicht van je netwerk met behulp van de relatiekaart. Hiermee ontdek je hoe jouw relatielandschap, en als jullie dat willen, ook dat van je partner, eruitziet. Dat doe je door de mensen om je heen letterlijk op de (relatie)kaart te zetten. Daarmee denk je tegelijk na over de betekenis van die relaties. Ook denk je na over welke ondersteuning je van die mensen zou kunnen vragen.

De online MattieClick training wordt gefinancierd uit Europese subsidie en maakt deel uit van het EU programma PATH. Hiervoor moeten wij aantonen hoeveel mensen de online training hebben gevolgd, door registratie van mailadres en woonplaats. Jouw gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt voor deze verantwoording en niet gedeeld met partijen buiten PATH.

Liever samen?

Wil je liever wat uitgebreider over MattieClick praten? Samen met andere (bijna)moeders en een coach? Geef je dan op voor ons gratis online MattieCafé.

Kijk ook op Facebook en Instagram voor tips en verhalen.

Volg MattieClick